Aktivnosti

 

Plaze:
Pjescana plaza Saharun, 2 minuta autom ili 20 minuta pjesice. Sljuncane plaze oko svjetionika Veli Rat okruzene borovom sumom, 10 minuta autom.

Karibska plaza Veli Zal.
Ispred kuce nema plaze, ali se moze kupati.
Big Game-Tuna
Otvoreno more i blizina pozicija za lov tuna cine nase mjesto Verunic i Dugi otok idealim mjestom za ljubitelje big game i lova na tune.
Specijalizirani smo za ovu posebnu kategoriju ribolova specijalnom opremom i iskustvom.   
Najam brodova:
U Gorgoniji mozete iznajmiti brod  i otkriti otok sa mora
Izlet na KORNATE:
Organiziramo jednodnevni izlet na Kornate, u Nacionalni park. Drveni motorni brod povest ce vas u istrazivanje jednog dijela od 150 otoka koje cine park. Imat cete priliku plivati u kristalnoj vodi, jesti svjezu ribu na gradele uz maslinovo ulje sa Kornata i domace vino.
Ribolov:
Specijalizirani smo za ribolov. Predlazemo vam da nas dodete posjetiti u proljece ili jesen kada su ribolovni rezultati najbolji.
Sa strucnjacima ili pocetnicima: biti ce nam zadovoljstvo loviti zajedno.
  Bicikle:
Dugi otok je zeleni otok sa prekrasnim vidikovcima. Asfaltirana cesta je gotovo bez prometa. Iz tog razloga lijepo je setati se i voziti se biciklama. 

Ronjenje:
More krije potopljene brodove i mnogo plicina, mjesta idealna za ronjenje. Skola ronjenja nalazi se u nasoj blizini. 
Masline:
Listopad je mjesec berbe maslina.Promatrajte otocane u njihovoj stoljetnoj tradiciji i osjecajte se ukljuceni u nacin zivota na otoku. Imat cete priliku vidjeti nacin presanja maslina.Rezultat je fantastican: samo jedno presanje koje daje extra djevicansko maslinovo ulje. Nedostupno po ducanima.
 
Tuneli za podmornice:
Tuneli uz more, prokopani za potrebe vojske za podmornice i brodove sagradeni nakon drugog svjetskog rata; mozete se upustiti u njihovo razgledavanje sa dobrom lampom.
Posjetiti Zadar:
Rado cemo vam pomoci organizirati izlet u Zadar. Ovdje mozete posjetiti staru gradsku jezgru sa svojim crkvama  i spomenicima, pitoresku i karakteristicnu trznicu te male ducane i kafice u uskim ulicama poplocane starim kamenom.
 
Spilja Strasna Pec:
je posjecena jos davne 1904 godine od austro-ugarskog cara Franje Josipa.
Njenim uredenjem Dugi otok je dobio jos jednu prirodnu atrakciju.